Ако трябва, ще направим черен списък с фирми и няма

...
</TD
>Ако трябва, ще направим черен списък с фирми и няма
Коментари Харесай

Заместник-кмет на Пловдив заговори за черен списък с фирми

" Ако би трябвало, ще създадем черен лист с компании и няма да им разрешаваме повече да строят или да правят поправки. Контролът е нещото, което липсва ". Това показа заместник-кметът на Пловдив по " Дигитализация, европейски планове и бизнес развиване “ във връзка с текущите забавени поправки в града.

Той бе посетител в събитие на " Капитал " в града под тепетата и даде мнението си за главните проблеми в Пловдив и уточни кои ще се целите на Община Пловдив в идващите години, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Темелков дефинира кмета като извънредно акуратен и желаещ да е осведомен с всички проблеми.

" Ние сме администрация на 20 дни и ще ни би трябвало малко време да се научим, да свикнем с ситуацията, да създадем един разбор. На някой политици им трябват 4 години. Ние ще гледаме след Нова година да приключим разбора и да вземем незабавни решения. Общината не е в цветущо положение, само че ние ще я вдигнем.

Градският превоз в Пловдив е в извънредно клето положение. Прощавайте за израза. Трябва да има сериозна промяна. Най-важното е да създадем конкуренция. Ако община Пловдив купи 20-30 първокачествени автобуса, това ще тормози другите превозвачи и те ще стартират да подвигат качеството ".

Според него би трябвало да се стартира работа с Центъра за ръководство на трафика. Темелков заприказва за частичното или цялостно присъединяване на общините " Родопи " и " Марица ".  

" Трябва да разбираем на хората, че да си към Пловдив не значи по-високи налози, а европейски проекти, инфраструктура и надзор, канализация и по-големи бюджети. Трябва да излезем от модела Марково и Белащица като едни " спални ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР