Ако не сте от Благоевград и решите да се разходите

...
</TD
>Ако не сте от Благоевград и решите да се разходите
Коментари Харесай

Баражите - любимо място на благоевградчани в летните горещини

Ако не сте от Благоевград и решите да се разноските до парк " Бачиново " по съществуващата алея, то сигурно има една панорама, която ще ви направи мощно усещане - плажуващите хора на баражите. От години мястото се е трансформирало в обичано за локалните, които през летните месеци там търсят хладина, а през зимните се каляват в студените води на река благоевградска Бистрица.

Репортер на " Фокус " попита благоевградчани не се ли тормозят от замърсяване на водата, поради на това, че реката минава през цялата централна градска част. Те от своя страна споделиха, че още от деца, главно през лятото, се събират на това място и в никакъв случай не им се е случвало да получат проблеми поради самата вода. 

" Реката е студена, тече бързо. Не се тормозя нито от замърсяване, нито от заболявания ", споделя Георги, който над 20 години " плажува " на баражите. 

Реката е събирателно място и за феновете на риболова, които въпреки да нямат огромен улов, постоянно посещават мястото, с цел да упражняват обичаното си занимание.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР