9 август е крайната дата за подаване на документи за

...
</TD
>9 август е крайната дата за подаване на документи за
Коментари Харесай

9 август е крайната дата за подаване на документи за търга на общинските павилиони

9 август е крайната дата за подаване на документи за обществения търг за отдаване чартърен на 12 павилиона - частна общинска благосъстоятелност, които се планува да развиват комерсиална активност. Закупуването на тръжната документи е до 2 август в това число, оповестиха от Община Русе. 

Павилионите са ситуирани на основни места в града, в това число основни улици и публични пространства – някогашната спирка на " Сердика “, спирката на бул. " Цар Освободител “ пред бл. " Афродита “, тази пред Корабния колеж, на Трета поликлиника, обръщалото на ул. " Даме Груев “ в кв. " Дружба “ 3 и други

Площта на другите павилиони е от 4 до 6 кв. м, като те са оборудвани с климатик, табло със сигнално-охранителна техника (СОТ), железни ролетни щори, стелажи, видеонаблюдение и други

Началната тръжна месечна наемна цена варира от 49 до 101 лева без Данък добавена стойност, а депозитът за присъединяване в търга – от 245 до 305 лева без Данък добавена стойност. Срокът на контракта за наем е 5 години.

В търговете могат да вземат участие всички заинтригувани лица и компании, като подадат нужните документи в сходство с условията. Според тях спечелилият търга наемател е задължен да пребоядиса павилиона в ярко наследник цвят в границите на 3 месеца от сключването на контракта за наем, както и да инсталира система за външно видеонаблюдение в границите на 6 месеца от приемането на обекта.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР