43 фиша и 24 акта за нарушения на Закона

...
</TD
> 43 фиша и 24 акта за нарушения на Закона
Коментари Харесай

Първи резултати от специализираната полицейска акция в Пловдив

43 фиша и 24 акта за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата сформираха чиновниците на полицията в Пловдив от началото на деня до момента по време на специализирана полицейска акция, заяви пред публицисти началникът на 3 районно управление (на МВР) при ОДМВР основен контрольор Венелин Костов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  

Акцията се организира от чиновници от 03 и 06 районни ръководства. Целта е предварителна защита на закононарушенията и закононарушенията по три посоки охранително, престъпно и икономическо, в това число и нарушавания на политическите права на жителите, по отношение на идните избори, изясни контрольор Костов. Заповедта за инспекциите е спусната от шефа на ОДМВР старши комисар. 

Проверени са общо 123 транспортни средства и 162 лица. Образувана  е и една кореспонденция по отношение на продажба на артикули без бандерол. 

Засега няма добита информация, обвързвана с нарушение на политическите  права на жителите. Няма и сигнали от ромските махали. Проведени са беседи с шефове на търговски обекти с личен състав над 100 души, по отношение на предварителна защита на корпоративния избор. 

Проверките не престават. Мотивацията на полицейските чиновници е на нужното равнище, сподели още Костов.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР