35-годишен бургазлия е един от задържаните от престъпно сдружение за

...
</TD
>35-годишен бургазлия е един от задържаните от престъпно сдружение за
Коментари Харесай

В Бургас съобщиха за голям удар срещу разпространението на дрога

35-годишен бургазлия е един от арестуваните от незаконно съдружие за разпространяване на опиати. Той е взимал със себе си при подписване на покупко-продажби в градове в България невръстното си дете и брачната половинка си. Това стана ясно на брифинг на прокуратурата и представители на ГДБОП в Бургас, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .  

Задържани в акцията, която е извършена на 6 юни, са петима души.  На трима от тях е наложена непрекъсната мярка задържане под стража. Издирват се още 2 лица към сегашния миг. Специализираната интервенция е извършена на територията на София, Стара Загора, Варна и Бургас. Групата е следена от началото на годината. Откритият е към 2.3 кг метамфетамин, над 12 кг коноп и 30 грама кокаин. Приблизителната стойност по цени на съдопроизводството е за към 400 хиляди лева, само че на свободния пазар тя е много по-висока.

Комуникацията сред участниците в групата е ставала само през мобилно приложение и с персонален контакт. Локациите при срещите им в всякога били разнообразни. Групата се е снабдявала с дрогата от разнообразни места от България, има данни, че част от опиата е влизал от страни на Европейски Съюз у нас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР