301 сигнала за нарушаване на изборното законодателство и политическите права

...
</TD
>301 сигнала за нарушаване на изборното законодателство и политическите права
Коментари Харесай

МВР с информация за изборни нарушения 

301 сигнала за нарушение на изборното законодателство и политическите права на жителите са получени през днешния ден в Министерство на вътрешните работи. Това е информацията от Ситуационния център към 18.30 часа.

В деня на балотажа в Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР към 18.30 часа са получени общо 301 сигнала за нарушение на изборното законодателство и политическите права на жителите.

Общо 212 удостоверения са издадени на 5 ноември от Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР. От 14 до 18 часа на през днешния ден са издадени 70 удостоверения. Общо за интервала от 31 октомври до 18 часа на 5 ноември 2023 година (включително) от Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР са издадени 558 удостоверения. 

Обстановка в граничните зони е естествена. Създадена е организация за обикновено действие на граничните пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт за влизане в страната трафикът е с естествена активност съгласно спецификата на всеки един от тях, без скупчване на колони от изчакващи МПС.

В следобедните часове  - от 13.30 до 17.30 часа на територията на страната не са зародили катастрофи от компетентността на органите за ПБЗН, свързани с произвеждането на изборите.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР