28 август ще остане в историята на Благоевград, като денят,

...
</TD
>28 август ще остане в историята на Благоевград, като денят,
Коментари Харесай

Благоевград вече има нов, модерен покрит пазар

28 август ще остане в историята на Благоевград, като денят, в който публично бе открит новия, съвременен затрупан общински пазар, съобщи Blagoevgrad24 .

Събитието, на което участваха кметът на Община Благоевград Илко Стоянов, ръководителят на Общинския съвет Радослав Тасков, шефът на общинско сдружение " Пазари " Юлиян Иванов, търговци и жители стартира с къса музикална стратегия, поднесена от децата на Благоевград. 

" Пазар в Благоевград е имало, има и ще има. Самата дума " Джумая " значи пазар. Освен като комерсиално средище, то и средище за връзка сред хората ", сподели Юлиян Иванов, шеф на Общинско сдружение " Пазари ".

Той изрече специфични благодарности към кмета на Община Благоевград Илко Стоянов и Общински съвет за новата облага и даде обещание тя да бъде защитавана чиста.

" Този обект ще ни даде опция да ядем хубава храна, само че и да поддържаме връзка по сред си. Голямата ни концепция беше това място да се трансформира в такова, в което нашите съграждани и посетители да беседват, да пазарят от търговците ", акцентира кметът Илко Стоянов.

Търговците също изрече признателност към общинското управление за новия пазар, който обявиха, че ще употребяват на драго сърце.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР