TCL официално разскрива най-новата серия смартфони на компаниятаAlcatel 1X (2019)

...
TCL официално разскрива най-новата серия смартфони на компаниятаAlcatel 1X (2019)
Коментари Харесай

TCL официално представя най-новата си серия Alcatel 1

TCL публично разскрива най-новата серия смарт телефони на компанията
Alcatel 1X (2019) и Alcatel 1C (2019) не престават визията на мобилната марка Alcatel за включване на съвременни смарт телефон функционалности в устройствата им, правейки ги налични за потребителите по целия свят екстри.
С нови дизайни, функционалности и софтуерни преживявания, тези напълно нови смарт телефони от серията Alcatel 1 2019 включват Full View екран създаден от TCL и оказват помощ за предефиниране на определението за базов телефон.

“Винаги сме вярвали, че качествените устройства с най-новите технологии би трябвало да бъдат налични за всички, без значение от наличния бюджет. ”
Това сподели Питър Лий, Генерален управител световни продажби и маркетинг в TCL Communication. “Гордеем се, че сме останали правилни на този ангажимент към нашите клиенти, а напълно новите Alcatel 1X и 1C потвърждават, че притежаването на съвременен смарт телефон не би трябвало да се дефинира само от това, което можете да изхарчите. ”
Alcatel 1X (2019) предлага едно от най-завадяващите образни преживявания в базовия сегмент смарт телефони, със своя 5.5 ” (18:9) HD+ IPS Full View екран
Това е комбинирано с две напълно нови органични покрития, Pebble Black и Pebble Blue, които обезпечават текстурирано чувство, което е стабилно на надраскване и превъртане. Също по този начин ще има вграден датчик за пръстови отпечатъци (на избрани пазари) и технологията Face Key, която предлага спомагателна отбрана при различаване на лица и която ви разрешава елементарно да отключите устройството, като просто погледнете екрана. Face Key разрушава всяко сканиране на лицето на над 100 точки, с цел да подсигурява по-надеждно съвпадане.


Ново камера преживяване също е показано в Alcatel 1X (2019). То включва двойна задна камера (13MP + 2MP) с боке резултат в действително време както и нови режими на снимане, които ви разрешават да вършиме фотоси в портретен жанр. Вторичният датчик за дълбочина, смесен със програмен продукт за редактиране след снимане, интегриран в устройството, разрешава на потребителите да трансформират фокуса на фотосите и да замъглят останалата част от картината. Alcatel 1X ще бъде наличен на избрани пазари в Северна Америка, Европа, Азия, Близкия изток и Африка, за под Евро 120 EUR, през първото тримесечие на 2019.

Достъпен смарт телефон към този момент не значи обемен корпус и дребен екран, с помощта на напълно новия Alcatel 1C (2019) с 5-инчов (18: 9) Full View екран и съвременен дизайн, започващ от под 70 евро
Предлага се с нехлъзгаща се, текстурирана повърхнина, налична във черно, синьо и розово, осигуряваща комфортно улавяне и хубав дизайн. Пристигайки на пазарите в Азия, Латинска Америка, Близкия изток, Африка и Европа, Alcatel 1C (2019) включва и варианти за снимане на фотоси, като режим на разкрасяване и неотложен колаж.

Alcatel 1C (2019) се зарежда от Android  Oreo Go, който разрешава телефон от пестелив клас да бъде усъвършенстван и да подсигурява, че доста повече хора могат да имат благонадежден достъп до мобилна съгласуваност.

Това включва известни авансово конфигурирани приложения на Гугъл, предопределени за увеличение на скоростта, по-ниски условия за памет за предпазване и дейно потребление на мобилни данни, като Гугъл Go, Files Go, Гугъл Maps Go, YouTube Go и Gmail Go, както и оптимизации на успеваемостта за Chrome, Гугъл Play и Gboard.

Той също по този начин разполага с Гугъл Асистент за Android (издание Go), тъй че клиентите на Alcatel 1C (2019) могат да изпитат удобството на Гугъл Асистент, без значение дали, с цел да му задават въпроси или с цел да му споделят какво да прави
Можете
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР