tbi bank приветства Алекс Гармаш в ролята на лидер на

...
tbi bank приветства Алекс Гармаш в ролята на лидер на
Коментари Харесай

Алекс Гармаш поема управлението на Търговска екосистема в tbi bank

tbi bank приветства Алекс Гармаш в ролята на водач на " Търговска екосистема ". С обширни знания и експертен опит, той е решен да управлява и оформя основни бизнес действия, насърчавайки съдействието с търговски сътрудници на банката в стратегическите ѝ пазари България, Румъния и Гърция.

Алекс има зад тила си над 23 години професионален опит в компании от разнообразни промишлености, измежду които банки, телекомуникации, опазване на здравето, минно дело, енергетика и автомобилостроене. Той е работил на множеството континенти и в разнообразни стопански условия: от нововъзникващи пазари като Украйна, Бразилия, Тайланд и Индонезия до развити стопански системи като Австралия, Нова Зеландия и Швейцария. Преди да се причисли към tbi , Алекс управлява трансформации в интернационалната консултантска компания Alvarez & Marsal, като старши шеф. Работил е още като основен действен и финансов шеф в автомобилния бизнес, управлявал е и трансформации като старши вицепрезидент в McKinsey & Company в Австралия и Азия.

Алекс има MBA тапия от Лондонското бизнес учебно заведение и магистърска степен по интернационална стопанска система от Киевския народен стопански университет. Наред с това е придобил следдипломна подготовка по тактика, напредък и киберсигурност от Бизнес учебното заведение на Харвард, Бизнес учебното заведение на Уортън и Оксфордския университет. Той е сертифициран член на Австралийския институт на шефовете на компании.

" Много съм разчувствуван да се причисля към tbi и да управлявам екип " Търговска екосистема ". Виждам огромен капацитет за развиване на бизнеса на нашите търговски сътрудници посредством даване на налични и гъвкави разплащателни проекти на техния бизнес и различни способи за финансиране на техните клиенти. Вълнуващо е да работя с отдадения екип на tbi за обезпечаване на най-хубавото потребителско преживяване в онлайн и физическата търговията, както и при предлагането на различни разплащателни способи в България, Румъния и Гърция. Заедно с екипа ще работим интензивно върху дигитализирането на комерсиалното и потребителско пътешестване, предоставяйки най-хубавото от продуктите и приложенията на tbi , като в същото време усилваме броя на търговците, с които работим. " - споделя Алекс Гармаш, водач " Търговска екосистема ", tbi .

Амбицията на банката, под управлението на Алекс, е да трансформира приложението tbi bank app в съществена точка за контакт сред консуматори и търговци, където извършването на покупки и продажбите се случват елементарно, гъвкаво и неотложно. В същото време даването на бърз достъп до различните разплащателни способи на банката допълнително от 23 000 търговски обекта остава приоритет за екипа на " Търговска екосистема ".

" Ние сме водачи в бизнеса с разплащателни проекти в нашия район и имаме доста мощни внедрени, дълготрайни връзки с всички типове търговци - от най-големите играчи в онлайн търговията до дребните местни търговци. Вярваме, че бъдещето ще се дефинира от срещата на клиентите и търговците, основана на потребителските ползи, потребности и привички за извършване на покупки. С извънредно умел водач като Алекс в екипа ни това бъдеще е още по-близо. " - споделя Питър Барон, CEO, tbi .
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР