Тази зима руските терористи ще се опитат да унищожат енергийната

...
Тази зима руските терористи ще се опитат да унищожат енергийната
Коментари Харесай

Зеленски: Русия ще се опита тази зима да унищожи енергийната система на Украйна

Тази зима съветските терористи ще се опитат да унищожат енергийната система на Украйна . Това съобщи президентът на Украйна Владимир Зеленски по време на вечерното си послание към украинците.

Президентът заяви, че през днешния ден се е състояло дълготрайно съвещание на Щаба на Върховния главнокомандващ, на което са прегледани няколко основни въпроса. " Първият е, несъмнено, фронтът. Ситуацията в главните посоки, отчетите на командирите, обезпечаването на снаряди и Противовъздушна отбрана ", сподели президентът.

В същото време вторият въпрос на залога също е директно обвързван с украинската защита - С устойчивостта на нашата страна. По-специално, става дума за подготовка за зимата, отбрана на оборудванията за произвеждане и обезпечаване на електричество и топлота, възобновяване на всичко, което е развалено от съветските удари и военни дейности, уточни Зеленски.

" Сегашното управление на Русия постоянно прави това, което към този момент е правело. Те повтарят всички неточности. Те повтарят цялото зло. И когато не съумеят, те мислят, че сякаш са създали малко зло, с цел да съумеят. Такава луда логичност. Но ние би трябвало да го имаме това в поради. Тази зима съветските терористи още веднъж ще се опитат да унищожат нашата енергийна система. Те не са в положение да възприемат мнението, че Украйна по този начин или другояче няма да бъде превзета . Но ще се опитат да създадат повече удари и повече опити да заобиколят нашата отбрана ", акцентира Зеленски.

В тази връзка президентът увери, че " изцяло осъзнаваме заплахата ".

Той добави, че през днешния ден е имало отчети на военните и всички длъжностни лица, които дават отговор за отбраната на украинската енергетика и за тактиката на прекосяването на зимата. По-специално, рапортуваха ръководителят на държавното управление, министрите, ръководителите на енергийните компании, представители на сферата на връзките, ръководителите на районните администрации.
 Зеленски: Германия ще изпрати спомагателна система Patriot
Зеленски: Германия ще изпрати спомагателна система Patriot

За " отбраната на Европа и нашите споделени полезности "

" Всичко, което се отнася до физическата отбрана на обектите, възобновяване, осъществяването на заповедите, процедурата за деяние при положение на избрани изключителни обстановки. Да спечелим тази зима, да преминем през всички компликации и да защитим нашите хора е доста значимо. И апропо, локалните управляващи би трябвало да изпълнят напълно своята част от подготвителната работа. Следващата седмица ще фиксираме настоящото положение на подготовката за зимата в районите ", акцентира Зеленски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР