Тази ярка брюнетка успя не само да отнеме един от

...
Тази ярка брюнетка успя не само да отнеме един от
Коментари Харесай

Булката на Джеф Безос втрещи гостите на купона по случай рождени му ден с прозрачен тоалет

Тази ярка брюнетка съумя освен да отнеме един от най-богатите хора в света от законната му брачна половинка, само че и да го накара да се влюби в нея за постоянно: двойката е дружно от три години и няколко месеца преди Джеф Безос да й предложи брак.

Мнозина към момента се чудят по какъв начин светската персона може да омае милиардера. И те са единомислещи, че повода тук е нейната сила, храброст и неприкрита половост.

Наскоро Санчес отпразнува своя 54-ти рожден ден. Но се облича по метод, който доста млади девойки биха се срамували да носят: мини поли, къси топове без долни дрехи, тесни клинове като втора кожа, деколтета и цепки.

Интернет потребителите към този момент започнаха да привикват с разголените тоалети на Лорън. Но на 60-годишнината на избраника си, която двойката чества от няколко дни в Милано, тази знойна брюнетка съумя да изненада всички. Лорън носеше напълно транспарантна черна дантелена рокля с корсет, която показваше всяка извивка на тялото ѝ.

Коментаторите са на разнообразни отзиви. Някои смятаха, че Лорън наподобява зашеметяващо, а и, че Джеф има огромен шанс с булката си. Други засрамиха хубавицата поради избора й на рокля. „ Гостите евентуално са били шокирани. Все отново Безос е предприемач, а не поп звезда и обкръжението му е не е уместно “, започнаха да пишат злобари.

Не е загадка, че еластичният и величествен бюст на Санчес е резултат от пластична хирургия. А и устните й са уголемени доста. Интернет потребителите подозират, че единствено интервенцията не е задоволителна: може би е имало и липосукция на корема. Въпреки, че е заслужено да се каже, че Лорън е фанатично запалена по спорта.

Автор:wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР