Тази вечер във VIP Brother ще станем свидетели на най-романтичния

...
Тази вечер във VIP Brother ще станем свидетели на най-романтичния
Коментари Харесай

Подробности За Приказната Сватба След Малко

Тази вечер във VIP Brother ще станем очевидци на най-романтичния и прочувствен ден в този сезон на предаването. Александра и Даниел ще преживеят своята незабравима приказна женитба, а позитивните страсти ще докарат Съквартирантите до сълзи от благополучие.

Вземането на най-важното решение в животите на Алекс и Дани стартира с една елементарна задача, в която те трябваше да влязат в функциите на младоженка и жених, а всички останали да оказват помощ за подготовката на фиктивната женитба. Завладени от страсти и приятни усеща, двамата последователно започнаха да обмислят концепцията да помолят Big Brother да се венчаят в действителност, а с всеки диалог между тях, те се усещаха все по-сигурни в желанието си да го създадат. След голям брой премеждия, с които се сблъскаха, след взимането на това значимо решение, Александра и Даниел бяха по-категорични отвсякога и даже неодобрението на родителите им не ги спря. Тази вечер ще станем очевидци на сантименталната женитба на двамата влюбени. Смях, обич, сълзи от благополучие, обичайни ритуали по крадене на булката, чупене на питката, първи танц и тонове позитивни страсти ще съпътстват най-важния ден за Дани и Алекс, а в края на деня те ще се нарекат семейство Петканови.

След тази прелестна любовна приказка обаче играта ще завърши и един от номинираните Съквартиранти ще би трябвало да се раздели с Къщата. Ваня Щерева, Мегз, Алфредо, Енджи и Тото са застрашените от изпъждане, а феновете ще дефинират кой от тях да напусне приказката онлайн довечера.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР