Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по

...
Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по
Коментари Харесай

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother

Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA Боливуд ще завладее Нови хан, а звездите ще се трансфорат в индийски артисти на хитовия сериал „ Малката Джулка “. Приятелките Джулиана и Енджи ще се изправят в директен конфликт една против друга след последните номинации в Къщата, а някои Съквартиранти ще се възползват от този спор, с цел да уредят персоналните си сметки.

Мисия „ Сериал ” е една от най-емблематичните задачи във VIP Brother и тази година тя още веднъж ще завладее сърцата на Съквартиранти и фенове. Звездите ще би трябвало да се превъплътят в индийски артисти и да трансфорат сериала „ Малката Джулка “ в безспорен шлагер на сезона. Те ще би трябвало за малко време да овладеят до съвършенство по този начин значимите за индийското кино трагични погледи, мимики и танци, а в каква роля ще влезе всеки от тях и ще има ли недоволни от своите герои Съквартиранти, следва да разберем.
 Енджи
В живото предаване нощес звездите се предложиха за финален път преди огромния край на 10 ноември. Последните номинации протекоха по нов правилник и всеки Съквартирант трябваше да уточни най-достоен и най-недостоен победител в този сезон на шоуто. След голям брой изненади и мъчителни изявления Шеф Петров, Тото и Дани Златков събраха максимален брой негативни точки и ще се борят за оставане в Къщата на първите двойни елиминации в понеделник. Съквартирантите също имаха опцията да изгледат онлайн номинациите, а довечера ще забележим последвалите реакции.
 Шеф Петров
Отношенията сред околните приятелки Джулиана и Енджи са все по-обтегнати през последните дни. Джули става все по-близка с Алекс и постоянно подлага на критика диетоложката зад тила ѝ. Именно номинацията на Енджи към Маргарита за най-достоен Съквартирант ще се окаже катализатор във взаимоотношенията сред двете и довечера ще станем очевидци на същинска стихия, която Джули ще развихри в Къщата против досегашната си най-близка другарка. Отрицателната точка на Енджи към Шеф Петров също ще се окаже проблем и той ще употребява създалата се обстановка, с цел да разчисти и своите лични сметки с красивата ливанка. Как ще се развият връзките сред тримата и ще повлияят ли те на идната задача, ще разберем още довечера от 21:00 часа по NOVA.
 Джулиана и Енджи
Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в и на формалната страница на. Целите епизоди на предаването може да гледате в, a най-интересните моменти да следите във.

Още от живота на Съквартирантите:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР