Тази вечер в шоуто на Николаос Цитиридис етно-хаос певицата Диа

...
Тази вечер в шоуто на Николаос Цитиридис етно-хаос певицата Диа
Коментари Харесай

„Шоуто на Николаос Цитиридис“: Етно-хаос певицата Диа и смелото сърце на българския сноуборд – Александра Жекова

Тази вечер в шоуто на Николаос Цитиридис етно-хаос певицата Диа приказва за музикалния си пробив в Китай, Южна Кореа и Бразилия. Само няколко дни след стартирането му в интернет ремиксът на „ Вено, Невено “ събира милиони гледания.

Диа показа пред Николаос, че към този момент има и покана за концерт в Китай, само че към този момент ще изчака с това присъединяване. Впечатлен от клипа на друга ария на изпълнителката (Огън), в която тя е с рокля направена единствено от цветя, водещият реши да влезе в ролята на стилист и подари на Диа смокинов лист, с който младата етно дива да се снима в идващия си план. Диа също върна жеста с благ подарък, само че не за водещия, а за неговата котка.

На посетители на Късното шоу на bTV беше и принцесата на борда, красивото лице и смелото сърце на българския сноуборд – Александра Жекова. Момичето, което макар многочислените контузии в кариерата си и неравната финансова борба, 70 пъти влиза в Топ 10 на международната класация по сноуборд.

Сани описа за новата задача, която има след напускането на професионалния спорт да предизвиква и въодушевява най-малките и да оказва помощ в организирането на надпревари. В студиото Сани Жекова постави голяма изкуствена брада, която Николаос и подари за шанс.

Снимка: Олег Попов

Александра сподели на водещия по какъв начин да резервира баланс върху големи топки.

Снимка: Олег Попов

За край шоуто на Николаос Цитиридис беше подпалено от страсти, тъй като на посетители ни бяха рап легендите от ONYX, вдъхновителите на звезди, като Еминем и 50 цент.

Снимка: Олег Попов

Оказва се, че в новия си албум SnowMads имат парче, в което са употребявани фрагменти от ария на Лили Иванова от 1966 година. Оказа се, самите ONYX също до преди няколко дни не са знаели, че претекстът, който са закупили е на българската прима.

В студиото рапърите чуха и видяха за първи път и оригинала на осъществяването. Песента на Лили Иванова се споделя „ Море от младост “. Продуцентите на музикантите закупили правата, само че не загатнали от кое място са. Фредро Старр показа, че бил очарован от мелодията.

Снимка: Олег Попов

В края на предаването основоположниците на агресив рапа – Стики Фингаз и Фредро Старр, извършиха онлайн, парчето, което се споделя " Kill da mic ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР