Тази вечер в шатрата на ГЕРБ имахме гости от Промяната.

...
Тази вечер в шатрата на ГЕРБ имахме гости от Промяната.
Коментари Харесай

Портних: Дойдоха гости от „промяната“, напомних им, че от ПП Варна не получи нито лев подкрепа

„ Тази вечер в шатрата на ГЕРБ имахме посетители от Промяната. Дойдоха с включени за запис мобилни телефони, готови с лъжливи опорки. Отговорих на въпросите им, обясних им и част от проблемите за Варна, основани от държавните управления на Промените “.

Това написа в профила си във Facebook кметът на Варна Иван Портних.

Той изброява проблемите пред града:

1. Спреният план за Автомагистрала „ Хемус “;

2. Липсата на европейски стратегии - за 3 години не отвориха нито една, а сме в новия програмен интервал от 1 януари 2021 година;

3. При Промяната Варна не получи нито лев държавна поддръжка, а депутатите от Политическа партия дружно с Българска социалистическа партия гласоподаваха срещу плановете на града.

4. Лъжа е, че продаваме зелени общински площи. За 10 години с решения на Общинския съвет са продадени 2 огромни имота през 2017 година.

5. Европейският план, който бяхме планувани за „ Чайка “ - с парк, детски и спортни площадки, бе изпълнен в IV микрорайон във „ Владислав Варненчик “. Причината - изкуствено основано напрежение измежду хората от „ дейни жители “. Това е образец до какви резултати водят лъжите.

6. За ремонта на Аспаруховия мост досега сме получили нула финансова поддръжка от държавните управления на Промените. А втори мост над езерото има смисъл, в случай че има Автомагистрала „ Черно море “, само че даже трасе не беше определено за тази автомагистрала.

7. Проектът за подземни контейнери в центъра не стана, поради проблеми с подземната инфраструктура. Не сме се отказали, търсим нови местоположения. Навсякъде ще има и видеонаблюдение.

„ Опитах и аз да задам няколко въпроса на гостите от Промяната: Как ще разясняват цената на бензина  и далаверите на Киро, Асен и Лорер с Плана за възобновяване? Поради какви заслуги техният съпартиец Кирил Симеонов внезапно стана член на Надзорния съвет на „ Български ВиК Холдинг “, към който е ВиК Варна? Защо планът на ВиК Варна за създаване на водопроводи и канализации започва с 3 години забавяне и преднамерено ли се бавят дейностите по варненските улици през днешния ден, с цел да може Благомир Коцев да си прави предизборната акция? Знаят ли, че преди дни Промяната обезпечи близо 70 млн. лева на „ Хидрострой “ единствено за пътна маркировка и знаци? Случайно ли юристът на „ Хидрострой “ Александър Николов беше заместител на Благомир Коцев, до момента в който беше регионален шеф? Въпроси, на които не получих отговори... “, добавя той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР