Тази вечер в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по

...
Тази вечер в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по
Коментари Харесай

Представиха гражданската кандидатура за нов главен прокурор в родния ефир

Тази вечер в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком бе показана гражданската кандидатура за нов основен прокурор на България. Кандидатът излъчен от съдружие ''БОЕЦ'', ''Зелен Младост'', ''Ние, гражданите'' и Асоциация на свободното слово ''Анна Политковская'' е следователят Бойко Атанасов.

В студиото на ''Честно казано с Люба Кулезич'' бяха представящият кандидатурата водач на съдружие ''БОЕЦ'' Георги Георгиев и самата гражданска номинация следователят Бойко Атанасов. Следовател Бойко Атанасов е прочут с това, че намерено приказва за не положителни съгласно него практики в прокуратурата.

Лидерът на ''БОЕЦ'' Георги Георгиев съобщи: ''Ще създадем една същинска предизборна акция. Не могат да ни спрат. Те са длъжни да отговорят на всеки удар, с цел да покажат уязвимост. Това е мутренското. За 30 години ни трансфораха в наблюдаващи и очевидци. 30 години основният прокурор ръководи страната като инструмент на властимащите. Чрез тази номинация взехме решение да покажем образец, обществено, намерено и транспарантно заставаме и предлагаме с ясни причини този човек''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР