Тази вечер, в първия епизод на Hell`s Kitchen за седмицата,

...
Тази вечер, в първия епизод на Hell`s Kitchen за седмицата,
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: ново меню и една сбъдната мечта

Тази вечер, в първия епизод на Hell`s Kitchen за седмицата, разнообразието ще пристигна под формата на ново пролетно меню. Поредното на ден предизвикателство пък ще подсигурява наложителната за Кухнята на пъкъла доза адреналин и напрежение.

Урок по бдителност и централизация, конкуренция сред двата тим кой е по-бдителен и с нюх към детайла. В сходна напрегната обстановка даже едно нормално леке може да се трансформира в причина за скандал, а по този начин развилата се обстановка ще провокира възхищението на перфекциониста началник Виктор Ангелов.
 Снимка 414479

Приготвените ястия са от същински шедьоври до цялостен неуспех. Отборът победител ще получи една специфична привилегия - да надникне зад кулисите на друго шоу - " Като две капки вода ". За победените пък вратите на Ада ще бъдат необятно отворени.

В ресторанта на Hell`s Kitchen ще забележим двама от участниците във формата " Женени от пръв взор " - Ивана и Мерал.
 Снимка 414478

А тази вечер ще разберем дали те и останалите посетители няма да останат гладни по време на вечерната резервация поради новото меню, което съществено ще затрудни играчите в двата тима и ще вдигне кулинарната летва много високо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР