Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем свидетели на повече

...
Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем свидетели на повече
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Кулинарен сблъсък между финалистите и звездите от миналия сезон

Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем очевидци на повече от любопитна кулинарна борба. Тъй като участниците в шоуто са все по-малко на крачки от финала, в Кухнята на Ада ще влязат и някои от звездите на предишния сезон.
 Снимка 423179

Нина, Иван, Мартин, Светлана, Филип и Дани Спартак ще се изправят против " зайците " Никола, Тихомиров, Веско, Чилева, Светлана и Ралица и една инфарктна вечерна резервация, която ще покаже какъв брой тъкмо почтени са финалистите за огромната премия.
 Снимка 423177

Въпреки че към този момент са се потвърдили, участниците от Hell`s Kitchen 1 ще си напомнят какво е да се борят за утвърждението на началник Виктор Ангелов. Самообладание, екипен дух и упоритост за победа са наложителните, само че не и задоволителни качества за триумф. Най-бързите ще завоюват, а успеха ще е безапелационна.
 Снимка 423178

Преди вечерната резервация обаче, кулинарните умения на шестимата финалисти ще бъдат изпитани не от един, а от трима началник готвачи. На помощ на Виктор Ангелов се притичват началник Явор Захариев и началник Димитър Клаклов, които дружно ще правят оценка борещите се за успеха участници.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР