Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем свидетели на много

...
Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем свидетели на много
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: емоционален двубой между огнената“ Чилева и ледения“ Никола

Тази вечер в Hell`s Kitchen ще станем очевидци на доста оспорван и прочувствен двубой. За оставане в шоуто малко преди финала ще се борят Чилева и Тихомиров. За да ги поддържат и да им вдъхнат кураж, в ресторантът ще се настанят техни близки, както и тези на останалите участници.
 Снимка 422446

Но това е колкото плюс, толкоз и минус, тъй като страстите несъмнено могат да попречат на концентрацията и положителното показване. Задачата да готвят за своите фамилии ще се трансформира в най-тежката вечерна резервация до момента за финалистите.
 Снимка 422445

Ще възникне и " оризов проблем ", за който обаче готвачите имат проект Б. С него ще изненадат началник Виктор Ангелов, само че дали това ще е задоволително, с цел да се размине без изпъден довечера....
 Снимка 422444

Съревнованието сред " огнената " Чилева и " ледения " Тихомиров несъмнено ще е най-ожесточеното за втория сезон на Hell`s Kitchen. Акцентите в него ще са дегустация на мрачно, " Загадка но Шеф " и желирани бонбони. А спечелилият ще бъде единствено един и неговото име ще научим довечера.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР