Тази вечер в Hell`s Kitchen отново ще станем свидетели на

...
Тази вечер в Hell`s Kitchen отново ще станем свидетели на
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Кои ще са четиримата финалисти

Тази вечер в Hell`s Kitchen още веднъж ще станем очевидци на оспорвано съревнование, в което професионалните готвачи ще би трябвало да потвърдят, че са почтени за финала. Дневното предизвикателство включва основаването на чинии от най-високо кулинарно равнище по лична рецепта.

Спортният дух ще завладее участниците и един от тях ще успее да презентира пред началник Виктор Ангелов най-хубавата паница за този сезон на Hell`s Kitchen. Провали също предстоящо няма да липсват. Победителят без никакво подозрение и конкуренция ще продължи напред, а изгубилите още веднъж ще се поизпотят в кухнята.
 Снимка 424397

Напрегнатата вечерна резервация ще накара готвачите с черни куртки да готвят като за последно на метри преди финала на Hell`s Kitchen. Колективната работа и желанието за съвършено персонално показване ще влязат в спор и няма да липсват инфарктни обстановки, които могат да костват утвърждението на гостите в ресторанта.

Битката ще стане и сред мъже и дами, а едни яйца и суфлета още веднъж ще провокират безпорядък в Кухнята на Ада 10 дни преди финала. Вечерната резервация ще премине под знака на оповестяването на четиримата финалисти, чиито имена ще разберем след броени часове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР