Тази вечер в Hell’s Kitchen шеф Виктор Ангелов ще повика

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen шеф Виктор Ангелов ще повика
Коментари Харесай

Тежката артилерия идва на помощ в „Адската кухня“

Тази вечер в Hell’s Kitchen началник Виктор Ангелов ще повика подкрепление – началник Манчев и началник Петров, а предизвикването, което тримата ще насочат към участниците, ще има за цел да провокира въображението им в кухнята. Вечерната резервация още веднъж ще нажежи пристрастеностите в кухнята и в края на епизода още един ще получи оранжевата престилка на номинираните.

„ Едно ядене коства тъкмо толкоз, колкото гостите са подготвени да платят за него! “ – с тези думи началник Ангелов ще даде начало на предизвикването към участниците в Hell’s Kitchen България. Всеки от тях ще би трябвало да подготви паница, почтена да влезе в менюто и на най-хубавия ресторант, а журито, което ще оцени кулинарните шедьоври ще е повече от взискателно. Шеф Манчев и началник Петров ще влязат в „ адската кухня “, а оценките им към чиниите на експертите ще бъдат давани под формата на сума, която биха платили за всяко от ястията. Отборът, който успее да събера по-висока сума ще получи победа от предизвикването и опция да слуша онлайн Лепа Брена от първи ред. Загубилият тим ще би трябвало да боядиса 300 яйца и то с домашно приготвени бои.

Вечерната резервация ще нажежи ситуацията в двете професионални кухни още през цялото време, а станция месо и риба ще бъдат проблематични и при двата тима. Въпреки вътрешните несъгласия и все по-силното предпочитание за победа на всеки един от експертите, единият тим ще успее да се синхронизира по-добре и да натрупа постоянна преднина пред другия. Сините или алените ще съумеят да завършат сполучливо резервацията и кой ще облече оранжевата престилка, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР