Тази вечер в Hell’s Kitchen шеф Ангелов ще провери познанията

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen шеф Ангелов ще провери познанията
Коментари Харесай

Всички от Hell’s Kitchen на изпит по обезкостяване на пъдпъдъци

Тази вечер в Hell’s Kitchen началник Ангелов ще ревизира познанията на финалистите в европейската кухня. След това всички ще бъдат подложени на обещания изпит по обезкостяване на пъдпъдъци, а тези, които не се оправят със задачата ще бъдат строго глобени. В края на епизода ще стане явен и вторият номиниран тази седмица.

Всеки от финалистите в Hell’s Kitchen България би трябвало да има съществени знания в международната кулинария и през днешния ден началник Ангелов ще тества уменията на участниците да се оправят с разнообразни европейски кухни. Късметът ще дефинира коя страна и кой присъщ за нея протеин ще се паднат на всеки един, а за останалите артикули експертите ще разчитат на бързата си мисъл и реакции в единствения по рода си Hell’s Kitchen покер. Създателят на най-хубавата паница ще получи страхотна премия, а останалите ще се заемат с приготвянето на заготовките за вечерта.

Преди вечерната резервация да стартира обаче, всички ще се явят на обещания изпит по обезкостяване на пъдпъдък. Взискателният началник Ангелов ще им даде единствено пет минути и ще чака съвършени резултати, а за тези, които не се оправят със задачата ще последват строги наказания.

Вечерната резервация за следващ път ще бъде извънредно инфарктна. Шеф Ангелов ще се опита да разбере дали финалистите имат способността да се провеждат по станции без неговата помощ, само че дали те ще се оправят и ще съумеят ли да издадат поръчките си, следва да разберем. В края на епизода ще стане явен и индивидът, който ще се изправи против Дани Спартак в дуела на номинираните на следващия ден, а кой ще бъде той, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на "Фейсбук " страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР