Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother, от 21:00

...
Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother, от 21:00
Коментари Харесай

Big Brother търси талант, а зрителите определят успеха на мисията

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите ще получат новата си седмична задача „ Big Brother търси гений “. Разделени по групи, те ще би трябвало да демонстрират разнообразни гении, а феновете ще имат последната дума за триумфа на задачата. След епизода във Фейсбук страницата на предаването ще бъдат оповестени видеа с осъществяванията им, които би трябвало да съберат допустимо най-вече лайкове за несъмнено време.
Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)
Отново феновете бяха тези, които взеха решение Съквартирантите да гледат номинациите си по време на живото предаване нощес. Звездите наблюдаваха кой и с какви претекстове ги е номинирал, а на края на вечерта Мегз, Шеф Петров и Тони Стефанов събраха максимален негативен избор и ще се борят за оставане в шоуто този понеделник.
 Вип брат
Тази вечер ще проследим реакциите на Съквартирантите след номинациите. Породилото се напрежение сред Мегз и Мария ще ескалира за следващ път, а директните обвинявания на Мегз към Мария, за произхода на приходите ѝ, ще накарат певицата да се закани да вземе фрапантни ограничения.
 Вип брат
В дейли епизода довечера ще забележим и развръзката от тайната задача на Алекс и Влади. Двете девойки трябваше да се разменят в Къщата и да правят пакости, само че без останалите да ги заподозрат. Дали красивите хип-хоп изпълнителки ще извоюват мястото си в Къщата, или Big Brother ще им даде две минути да я изоставен вечно, ще разберем през днешния ден от 21:00 часа по NOVA.
 Вип брат
Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в уеб страницата на VIP Brother 2017 и на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук . Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY , a най-интересните моменти да следите във Vbox7 .

Още от живота на Съквартирантите:

Кои са номинирани за изпъждане от Къщата на VIP Brother 2017? (ВИДЕО)

Близначките Алекс и Влади с нова загадка задача във VIP Brother

Остри реакции след изненадващите номинации нажежават атмосферата в Къщата

Една обич е на път да се възроди за ново начало във VIP Brother
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР