Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted ще видим новия

...
Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted ще видим новия
Коментари Харесай

Мариела се съюзява с Луна

Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted ще забележим новия съюз в най-известната Къща. Мариела и Луна ще обединят сили в устрема си да предизвикат останалите Съквартиранти, само че самостоятелната задача на Мама Измама ще разкрие същинското ѝ лице пред групата.

Мариела Нордел несъмнено е един от най-големите стратези, влизал в миналото в Къщата на Биг Брадър. Още преди влизането си в шоуто, кулинарката призна, че се е подготвила добре, като по разнообразни канали е разучила кои ще бъдат бъдещите ѝ Съквартиранти и е изследвала мощните и слабите им страни.

Още през цялото време на престоя си в Къщата, Мариела поде рискова подмолна игра против всички, като си служеше с разнообразни похвати, с цел да ги предизвика, без те да се усетят. Днес ще забележим следващия опит на Нордел да влезе в ролята на сив кардинал.

Усещайки, че стартира да губи позициите си, тя ще се съюзи с Луна, а посредством нея ще продължи да гони своята цел, подлудявайки всички останали.

Мама Измама обаче ще би трябвало бързо да промени своята тактичност, тъй като Биг Брадър нееднократно е доказвал, че когато някой си мисли, че знае отговорите, той може бързо да смени въпросите. В самостоятелната задача на Мариела тя ще би трябвало да се изправи очи в очи със Съквартирантите, до момента в който те гледат всички нейни подмолни игри.

Групата се провежда самобитен приятелски съд на Нордел, а дали тя ще успее да се измъкне от обстановката и какви ще бъдат реакциите на най-търсените звезди след видяното, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Емили Ратайковски подлуди мъжете

26-годишната Емили Ратайковски, e сериозна фенка на спорта. Красивата Емили симпатизира на Ювентус, написа ПИК. Ратайковски е и изкусна сърфистка, а мнозина я сочат измежду най-красивите дами свързани със света на спорта.

Американката също по този начин е прочут модел и актриса. Емили провокира буря от мнения и лайкове в известна обществена мрежа, споделяйки свои фотоси по бански.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР