Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted ще видим финалните

...
Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted ще видим финалните
Коментари Харесай

Зимните олимпийски игри в Къщата се превръщат в бойно поле

Тази вечер в Биг Брадър: Most Wanted ще забележим финалните борби в Зимните олимпийски игри в Нови хан. Людмила и Луна ще се изправят една против друга в дисциплинираност за сръчност, само че тлеещата омраза сред тях ще трансформира играта им в същинска война.

Последните дни фокусът на вниманието на Съквартирантите се измести от Луна и се насочи към постоянно гастролиращия сред двата лагера Динко. Людмила впрегна целия си проучвателен капацитет, с цел да покаже на всички подправения подвиг на Вълев и да накара Съквартирантите от главния лагер да го принуждават да избере страна във безконечната им омраза с певицата и Мариела.

Тази вечер ще забележим по какъв начин усетилата, че към този момент не е център на внимание Луна ще направи всичко по силите си да се върне в основната роля, служейки си с разнообразни похвати.

Зимните олимпийски игри в Нови хан не престават с цялостна мощ, а довечера ще станем очевидци на финалните борби сред тимовете на Pink Panthers и Куците коне. В дисциплината Скок с поднос една против друга ще излязат точно Людмила и Луна, а тестването за сръчност ще одобри изцяло непредвиден поврат и двете дами ще трансфорат играта в полесражение.

Какво ще се случи и по какъв начин това ще промени за следващ път възприятието за принадлежност към някой от лагерите на Динко, следва да разберем.

Вече постигнала своята цел да се върне под светлината на прожекторите, Луна няма да спре до тук. Певицата ще извади нов коз от своя безконечен боеприпас и ще провежда на Съквартирантите музикална промоция на личното си творчество. Как ще реагират на новата ѝ концепция най-търсените звезди, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР