Тази вечер в 21:00 часа Славия ще изиграе първия си

...
Тази вечер в 21:00 часа Славия ще изиграе първия си
Коментари Харесай

Славия се готви за коварно гостуване в Албания

Тази вечер в 21:00 часа Славия ще изиграе първия си мач от 1-ия кръг на Лига Европа. " Белите " стартират с подло посещение на албанския Кукеси. Както към този момент е ясно, от УЕФА взеха решение всички конфликти от предварителните кръгове на евротурнирите този сезон да се вземат решение в един мач, тъй че възпитаниците на Златомир Загорчич ще би трябвало да търсят единствено и само победа, в случай че желаят да продължат напред.

На хартия Славия има леко преимущество преди конфликта тази вечер. " Белите " имат по-богат опит в Европа в съпоставяне със своя противник. В същото време обаче, Кукеси ще разчита на домакинското си преимущество, въпреки и пред празни трибуни, а и фактът, че спечелилият се взема решение в един мач също не е за занемаряване, защото той много изравнява везните.

Притеснително е, че Славия не стартира сезона по никакъв начин добре. Играчите на Загорчич към момента нямат победа в efbet Лига, където записаха едно реми и две загуби. Така тимът ще би трябвало да реализира първи триумф в формален мач през сезона, с цел да продължи напред.

В същото време Кукеси към момента няма формален мач за новия сезон. Това ще бъде първи подобен за играчите на Шкендер Гега. " Белите " би трябвало да се възползват оптимално от този факт, защото противникът няма по какъв начин да е в оптимална игрова форма.

Загорчич има много проблеми с окомплектоването на състава си. Той не може да употребява контузените Тасевски, Кирилов и Филипов. Стоев към този момент тренира, откакто се възвърне от травмата си, ни и той не е в нужната игрова форма и шансът да се появи на терена е дребен. Така съставът на " белите " евентуално ще включва Стергиакис под рамката и пред него Христов, Виячки, Гамаков и Попадийн. Карабельов и Бенгюзов ще са отбранителните полузащитници, а Филип Кръстев ще работи като плеймейкър. Калоян Кръстев и Димитров ще бъдат на крилата, а офанзивата ще води Рангелов.

За домакините пък ще стартират Джика на вратата и Лулай, Хорич, Обанор и Муста в защита. Телуши и Мусоли ще са опорните халфове, а Рока ще работи като плеймейкър. Гавазай и Лимай ще стартират по крилата, а в офанзива ще се разчита на Езе.

Лига Европа, 1 прелиминарен кръг:

КУКЕСИ - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

КУКЕСИ: Джика, Лулай, Хорич, Обанор, Муста, Телуши, Мусоли, Лимай, Рока, Гавазай, Езе

СЛАВИЯ: Стергиакис, Христов, Виячки, Гамаков, Попадийн, Карабельов, Бенгюзов, Димитров, Ф. Кръстев, К. Кръстев, Рангелов

Стадион: " Еър Албания ", Тирана
Съдия: Арда Кардешлър (Турция)
Начало: 21:00 часа

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР