Тази вечер ще станат ясни първите четвъртфиналисти в тазгодишното издание

...
Тази вечер ще станат ясни първите четвъртфиналисти в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Първите четвъртфиналисти в Шампионската лига стават ясни по MAX Sport днес

Тази вечер ще станат ясни първите четвъртфиналисти в тазгодишното издание на Шампионската лига. Реал Мадрид и Тотнъм излизат като откровени любимци надлежно против Аякс и Борусия (Дортмунд), като началото и на двата дуела е 22:00 чaса.

На “Сантиаго Бернабеу” в Мадрид Реал ще излезе против Аякс с удобен задатък от 2:1 след първия мач в Амстердам. Единствените терзания пред Кралския клуб са наказването на капитана Серхио Рамос, както и разочарованието от двете поредни домашен загуби от Барселона през миналата седмица. Отстраняването на Кралския клуб наподобява невероятно, само че в случай че Аякс повтори положителната игра от първия мач, сигурно мачът няма да е отегчителен. Двубоят ще може да се наблюдава директно по MAX Sport 2, както и като pay-per-view на live.a1.bg.

Във втория дуел довечера Борусия Дортмунд има привидно непостижимата задача да в профил Тотнъм. Англичаните ще излязат със самочувствие след удобния задатък, който взеха след домакинската си победа с 3:0, само че почитателите на Сигнал Идиуна Парк ще чакат чудото. Мачът Борусия (Дортмунд) - Тотнъм ще се излъчи директно по MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР