Тази вечер ще се изиграят 7 мача от втория кръг

...
Тази вечер ще се изиграят 7 мача от втория кръг
Коментари Харесай

Всички погледи са насочени към сблъсъка в тежка категория между Байерн и Барселона

Тази вечер ще се изиграят 7 мача от втория кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Няма никакво подозрение, че с максимален интерес се чака дуелът сред Байерн (Мюнхен) и Барселона. Два от грандовете на Стария континент имат остарели сметки за почистване. През последните две години баварците записаха три следващи победи против Барса с общ резултат 14:2, само че в този момент каталунците са окуражени за реванш, а най-опасното им оръжие е досегашната суперзвезда на Байерн Роберт Левандовски, който ще се завърне на " Алианц Арена ".

В другия мач от група " С " Интер гостува на Виктория (Пилзен) и няма право на неточност, в случай че желае да не сведе до най-малко възможностите си да продължи на осминафиналите. " Нерадзурите " започнаха акцията си в шампионата с домакинско проваляне от Байерн, а Виктория отстъпи с 1:5 на Барселона на " Камп Ноу ", само че пред своите почитатели сигурно ще се опита да покаже, че няма да е боксова круша в групата.

Ливърпул има доста проблеми от началото на сезона, в това число и в ШЛ, където позволи тежко проваляне с 1:4 от Наполи. Мърсисайдци посрещат Аякс с упоритостта да сграбчен трите точки, само че задачата им няма да е по никакъв начин лесна поради формата на противника, който е в серия от 7 следващи победи във всички шампионати, а в най-скорошните 5 от тях вкара 15 гола и не получи нито един.

В група " D " Спортинг (Лисабон) е хазаин на Тотнъм, като и двата тима ще преследват втора победа. В първия кръг португалците разгромиха Айнтрахт (Франкфурт) с 3:0, а " шпорите " се постановиха с 2:0 над Марсилия. Френският гранд посреща Айнтрахт на " Велодром " и се надява да зарадва почитателите си с значими три точки.

В група " B " мачовете са Байер (Леверкузен) - Атлетико Мадрид и Порто - Брюж. Преди седмица Атлетико реализира трагичен триумф с 2:1 над " драконите " и през днешния ден може да направи нова крачка към осминафиналите. Порто пък ще се постарае бързо да навакса с победа против Брюж, който на старта надделя Байер с 1:0.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР