Тази вечер ще се изиграе остатъкът от 11-ия кръг на

...
Тази вечер ще се изиграе остатъкът от 11-ия кръг на
Коментари Харесай

Кръг №11 в НБЛ предлага дерби в челото

Тази вечер ще се изиграе остатъкът от 11-ия кръг на българския баскетболен хайлайф. В най-интересния мач през днешния ден един против различен се изправят тимовете на Балкан и Спартак Плевен, които заемат надлежно третото и четвъртото място в класирането. Срещата в “Арена Ботевград ” стартира от 19:00 часа и ще се излъчи директно в ефира на Max Sport 2. Дебют отпред на ботевградчани ще направи новият старши треньор на отбора Петър Златанович.

Иначе, кръгът стартира със среща сред ЦСКА и Академик Пловдив от 18:00 в столицата. Половин час по-късно е дуелът сред Берое и Черно море Тича, а от 19:00 часа започва и различен забавен конфликт - Черноморец против Ямбол.

18:00 ЦСКА - Академик Пловдив 

18:30 Берое - Черно море Тича 

19:00 Балкан - Спартак Плевен 

19:00 Черноморец - Ямбол

Лидер във краткотрайното класиране е тимът на Рилски състезател с баланс от 10-0. Втори е Левски със 7-3, а трети и четвърти са Балкан и Спартак Плевен с по 7-2. След това се подреждат ЦСКА и Берое с по 4-5, а седми и осми в таблицата са Черно море и Черноморец с по 3-6.

Снимка: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР