Тази вечер шампионът на Англия гостува на португалския гранд Спортинг

...
Тази вечер шампионът на Англия гостува на португалския гранд Спортинг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Спортинг - Ман Сити - съставите

Тази вечер първенецът на Англия гостува на португалския гранд Спортинг Лисабон в първи мач от 1/8-финалите в . Двубоят на стадион " Хосе Алваладе " в Лисабон е с начален час 22.00 българско време и ще можете да го наблюдавате
СПОРТИНГ ЛИСАБОН: Адан – Матеус Рейш, Коатес, Жоао Палиня, Матеус Нунеш, Сарабия, Паулиньо, Педро Поро, Гонсало Инасио, Педро Гонсалвеш, Рикардо Есгайо
МАНЧЕСТЪР СИТИ: Едерсон – Стоунс, Диаш, Лапорт, Кансело, Родриго, Де Бройне, Бернардо Силва, Марез, Фодън, Стърлинг
ПРЕДИ СРЕЩАТА:
Финалистът от миналогодишното издание на Шампионска лига Манчестър Сити още веднъж се е прицелил във финала на най-големия европейски клубен шампионат, само че този път желае да го завоюва. Възпитаниците на Хосеп Гуардиола са безапелационен водач във Висшата лига, само че са окуражени да стигнат до трофея и в Шампионска лига.
Сити излезе от групите на Шампионска лига като победител, откакто изпревари френския гранд Пари Сен Жермен за първата позиция. Сега противник на " небесносините " не привидно елементарен противник - Спортинг Лисабон, който измести Борусия Дортмунд от второто място в груповата фаза с по-добра голова разлика.
Пеп Гуардиола няма да може да разчита на Габриел Жезус, Джак Грийлиш, Кайл Уокър, Зак Стефън и Коул Палмър. В лагера на Спортинг само Педро Гонсалвеш е под въпрос за срещата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР