Tази вечер се очаква решителен вот за Brexit. След драматичната

...
Tази вечер се очаква решителен вот за Brexit. След драматичната
Коментари Харесай

Решителен вот за Brexit тази вечер

Tази вечер се чака съдбоносен избор за Brexit. След трагичната нощ през вчерашния ден, през днешния ден депутатите могат да лишават от държавното управление на Борис Джонсън контрола върху напускането на Европейския съюз. Очаква се да бъде гласуван закон, който стопира Brexit, в случай че няма договорка по изискванията на овакантяване.

Премиерът желае консерваторите да гласоподават срещу, само че 21 от неговите депутати не му се подчиниха нощес, когато гласоподаваха и дадоха начало на днешния развой. за наказване ги изгониха от партията. депутатите желаят да отсрочат излизането от Европейски Съюз с 3 месеца, като все по-вероятно е преди новата дата да има избори. Борис Джонсън към този момент сподели, че това е единственият вид и внесе в Народното събрание нужния законопроект.

„ Парламентът е напът да унищожи всяка опция да реализираме договорка с Брюксел. След като аз не желая да се съобразя с това, хората би трябвало да решат кой ще отиде в Брюксел, с цел да договаря. Единственият вид остава нови избори ”, разяснява английският премиер
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР