Тази вечер предстои голяма вечер за европейския футбол. Ще се

...
Тази вечер предстои голяма вечер за европейския футбол. Ще се
Коментари Харесай

Фиорентина приема Базел в първа битка за класиране на втори финал този сезон

Тази вечер следва огромна вечер за европейския футбол. Ще се изиграят първите срещи от 1/2-финалната фаза на шампионатите Лига Европа и Лига на конференциите.

Един от най-очакваните дуели е този сред Фиорентина и Базел. Италианците към този момент се класираха за един край и ще опитат да завоюват купата в родината си в мач против Интер. Сега те ще могат да се борят и за второ отличие, само че на пътя им са подлите швейцарци, които започнаха присъединяване си в шампионата още от предварителните кръгове.

Безел влезе в групите на Лигата на конференциите след два инфарктни мача против българския ЦСКА - София в плейофите, когато загуби първия конфликт с 0:1 в София, а на реванша в Швейцария стигна до поврат, побеждавайки с 2:0, а победният гол падна 6 минути преди края на постоянното време.

Дали Фиорентина ще направи крачка към класиране на втори край този сезон или Базел ще направи следващата си мощна европейска вечер, ще разберем в мача на стадион “Артемио Франки ”. Мачът стартира от 22:00 българско време и ще бъде следян на Sortal.bf.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР