Тази вечер от 22:30 по БНТ1 във филма на Надя

...
Тази вечер от 22:30 по БНТ1 във филма на Надя
Коментари Харесай

Тази вечер В кадър“: Кой е срещу теб в Мрежата?

Тази вечер от 22:30 по БНТ1 във кино лентата на Надя Обретенова „ Кой е против теб в Мрежата “ се преглеждат въпросите знаем ли кой стои против нас в интернет, можем ли да разпознаваме подправените вести и профили, познаваме ли всичките си другари в обществените мрежи? В студиото на „ Денят стартира “ журналистът от Българска национална телевизия означи, че никой не е застрахован от това да бъде измамен и измамен от неизвестен консуматор в Мрежата.

Гледайте кино лентата на „ Кой е против теб в Мрежата “ в рубриката на Българска национална телевизия „ В кадър “ от 22:30 по БНТ1.

Надя Обретенова означи, че е значимо в учебното обучение да залегне и образование по какъв начин децата да се държат в интернет и какво държание да имат в обществените мрежи, тъй като действителността е такава, че те прекарват в тях забележителна част от времето си.
Надя Обретенова, създател на кино лентата „ Кой е против теб в Мрежата? “: Важно е да знаят коя част от информацията е достоверна, коя е подправена и коя могат да употребяват в образователните си стратегии. Дори една компрометираща фотография, пусната даже на смешка, може да.
Един от основните герои във кино лентата - Антон - призна, че по време на фотосите е научил доста по какъв начин да употребява Мрежата по безвреден метод.

Доброслав Димитров, основател на компютърна игра, е също един от героите във кино лентата „ Кой е против теб в Мрежата? “. Според него е по-важно децата да бъдат учени не толкоз на това по какъв начин работят стратегиите и обществените мрежи, а по какъв начин да ги употребяват.
Доброслав Димитров: По-важно е детето да знае по какъв начин да борави с стратегиите, а не толкоз по какъв начин те работят. Важно е да знае по какъв начин да си измисли добра ключова дума.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР