Тази вечер от 19.55 часа, Рома гостува на Гент в

...
Тази вечер от 19.55 часа, Рома гостува на Гент в
Коментари Харесай

Клуйверт: Имам огромна вяра в отбора

Тази вечер от 19.55 часа, Рома гостува на Гент в среща реванш от 1/16финалите на шампионата Лига Европа. „ Вълците “ идват в Белгия, след минимална победа с 1:0 В първия мач.

Крилото на Рома Джъстин Клуйверт е оптимист за идния дуел, и разяснява протичащото се при „ джалоросите “. Ето какво добави още нидерландецът.

„ Доволен съм, че играя за Рома, и се усещам благополучен тук. Всеки ден упражнявам, и се пробвам да ставам по-добър. Уча се от доста по-опитни футболисти, и това несъмнено ми оказва помощ, подготвен съм да дам най-хубавото за тима ", стартира крилото.

"Харесва ми стилът, който постанова нашият управител Паоло Фонсека, в Аякс бях привикнал на напълно друг метод на игра, само че в този момент се приспособявам към новото, и се трудя настойчиво. Записахме доста неприятна поредност от слаби резултати, и се надявам, че всичко към този момент е останало зад нас. Трябва да играем мач за мач, и да бъдем пределно съсредоточени във всеки един дуел. Срещу Гент ще създадем всичко допустимо да се представим добре, и да зарадваме почитателите “, приключи Клуйверт.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР