Тази вечер нови Съквартиранти ще сложат началото на Big Brother

...
Тази вечер нови Съквартиранти ще сложат началото на Big Brother
Коментари Харесай

Предстои големият старт на Big Brother All Stars 2013

Тази вечер нови Съквартиранти ще сложат началото на Big Brother All Stars 2013. След извънредно сполучливия сезон на VIP Brother, следва един не по-малко завладяващ сезон на Big Brother All Stars, който ще събере известни, провокативни и атрактивни Съквартиранти.

Тази вечер от 20:00 часа феновете на Нова ТВ ще видят огромния старт на Big Brother All Stars 2013. В Къщата ще влязат 11 участника, които ще бъдат посрещнати от двете плеймейтки Златка Димитрова и Златка Райкова.

Концепцията на новия сезон на Big Brother All Stars е да изправи един до друг най-големите звезди от известни риалити формати. „ Сезонът ще бъде извънредно забавен, тъй като този път няма да има " просто остарели Брадъри ", а обичаните персонажи от най-успешните сезони, както и емблематични представители на X Factor, Survivor и „ Черешката на тортата ", показа продуцентът на предаването Нико Тупарев. „ Искаме да създадем закачлив сезон с доста положителни прекарвания. В този аспект Станка и Стойко несъмнено ще ни липсват! " добави той.

В продължение на един месец всеки Съквартирант ще се опита да утвърди извоюваната към този момент популярност, да впечатли феновете на Нова ТВ и най-важното - да стигне до заветното първо място в Big Brother All Stars 2013. Другата вест e, че премията за новия сезон ще бъде материална и внушителна.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР