Тази вечер над София преваля интензивен дъжд с гръмотевици. В

...
Тази вечер над София преваля интензивен дъжд с гръмотевици. В
Коментари Харесай

След интензивните валежи: Утре ще бъде предимно слънчево

Тази вечер над София преваля натоварен дъжд с гръмотевици. В идващите часове ще има превалявания в централните региони на страната, ще превали и в Източна България.

Утре в западните региони няма да вали – ще е най-вече слънчево, само че на изток ще е най-вече облачно и в югоизточните региони ще има валежи. Максималните температури ще са сред 23 и 28градуса, в София – към 23.

В планините преди обяд ще има слънчеви часове, по-късно облачността ще се усили. Валежи и гръмотевици се чакат основно в Родопите. Ще духа сдържан северозападен вятър, по високите елементи – мощен югозападен. Температурите ще се намалят още и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 18 градуса, на 2000 метра – към 12 градуса.

На морето преди обяд ще е облачно и към момента ще превалява, следобяд преваляванията ще спрат и облачността ще намалее до слънчево време. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Температури в курортите ни – към 27-29 градуса. Температурата на морската вода е към 26 градуса.

Над Централна Европа, Прибалтика, Беларус и Западна Украйна на следващия ден времето ще бъде облачно, на доста места със обилни превалявания. В множеството страни на Балканите ще доминира слънчево време, само че температурите ще са по-ниски от нормалните.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР