Тази вечер италианските грандове и се изправят един срещу друг

...
Тази вечер италианските грандове и се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Интер - Милан

Тази вечер италианските грандове и се изправят един против различен в огромното дерби на Милано от 24-ия кръг в Серия А. Двубоят на " Сан Сиро " е с начален час 19.00 българско време и ще можете да го наблюдавате
Очаквайте стартови сформира към 18 часа!

ПРЕДИ СРЕЩАТА:
Дербито на Милано постоянно носи друг заряд от останалите конфликти в Италия, само че този път и залогът е доста висок - купата в Серия А. " Нерадзурите " са водач в подреждането, само че една загуба през днешния ден от Милан ще е с цената на шест точки и доста ще завърже борбата на върха.
Голямата липса в днешното дерби е Златан Ибрахимович, който няма да може да играе за Милан. Симон Кяер също не е разполагаем, до момента в който Анте Ребич е под въпрос за срещата. В състава на Интер Хоакин Кореа е навън, а новото попълнение Робин Госенс е под въпрос.
В последните 13 дербита на Милано във всички шампионати тимът на Милан е взел единствено една победа, до момента в който Интер е победил цели седем пъти. През този сезон " росонерите " и " нерадзурите " разполагат с най-силните офанзиви в шампионата - Милан е вкарал 47 гола, до момента в който Интер - 53.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР