Тази вечер и се изправят един срещу друг в отложен

...
Тази вечер и се изправят един срещу друг в отложен
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лестър - Тотнъм 1:1, Кейн изравни

Тази вечер и се изправят един против различен в отсрочен мач от 17-ия кръг на британската . Двубоят ще започва в 21:30 ч. българско време и ще можете да наблюдавате развоя му !
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Лестър Сити потегли по-настъпателно в срещата и в четвъртата отляво Дюсбъри-Хол центрира за Патсон Дака, а нападателят засече топката пред Танганга и Санчес, само че не нацели вратата. В деветата минута Хари Кейн свърши страхотна работа независимо в наказателното поле на " лисиците " и насочи диагонален удар с левия крайник, но топката бе изчистена от голлинията на Шмайхел след намесата на Вестергаард.
В 17-ата минута Лестър оцеля, откакто Хари Уинкс подвигна топката от ъглов удар, а Хари Кейн с глава насочи мощен удар, само че право в напречната греда на датския пазач на домакините. В 22-ата пък Шмайхел направи избавяне след удар на Лукас Моура. Секунди по-късно Санчес стерля с глава след центриране на Регилон отдясно, само че прати топката настрана.
В 24-ата минута, обратно на упованията, Лестър октри резултата, откакто наказа безсрамие в отбраната на " шпорите ", който на няколко пъти не взеха решение да нападат Адемола Луукман или Патсон Дака, а последният по диагонала прати топката в мрежата на Лорис.
Десетина преди края пък Хьойбьерг, откакто наказа неточност от защитата на Лестър посредством Люк Томас почисти наново от голлинията. В 38-ата минута обаче Тотнъм изравни, а прецизен бе голмайсторът Хари Кейн. Англичанинът финтира красиво Союнджу и с обмислен изстрел прати топката в домакинската врата.
Две по-късно " шпорите " можеха да осъществят цялостен поврат преди почивката, само че Хари Кейн стреля доста неопределено, макар че бе на отлична позиция.
СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

ЛЕСТЪР СИТИ: Шмайхел, Олбрайтън, Вестергаард, Союнджу, Томас, Чаудри, Тилеманс, Мадисън, Дюсбъри-Хол, Луукман, Дака
ТОТНЪМ ХОТСПЪР: Лорис – Санчес, Танганга, Дейвис, Регилон, Роял, Скип, Уинкс, Хойбьерг, Моура, Кейн
Вижте коефициентите за срещата
ПРЕДИ СБЛЪСЪКА
Тимът на Брендън Роджърс заема десетото място във краткотрайното класиране с актив от 25 точки (18 мача), до момента в който този на Антонио Конте е на шеста позиция с 33 пункта (също 18 изиграни мача).
" Лисиците " играха за последно на 8 януари и разгромиха Уотфорд вкъщи си с 4:1 в среща от 1/32-финалите за ФА Къп. " Шпорите " пък отстъпиха на Челси с 0:1 в мач-реванш от 1/2-финалите за Купата на Лигата и с общ резултат 0:3 напуснаха конкуренцията.
За последно двата тима се изправиха един против различен на 23 май 2021 година в последния кръг от сезон 2020/21 и тогава Тотнъм взе победа с 4:2 на стадион " Кинг Пауър ".
Най-големият отсъстващ в отбора на Антонио Конте ще бъде Хюн-Мин Сон, който лекува контузия, до момента в който в този на Брендън Роджърс проблемите са доста повече - Амарти, Кастан, Менди и Ндиди са с националните си тимове в Африка, а Варди, Еванс, Бертранд, Перейра и Фофана към момента се възвръщат от разнообразни по тип травми.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР