Тази вечер Богинята на нощния живот в София - Megami ...

Тази вечер Богинята на нощния живот в София - Megami

Megami Club-Hotel Marinela дава старт на сезон 2019/2020

Тази вечер Богинята на нощния живот в София - Megami Club-Hotel Marinela, отваря още веднъж порти след къса лятна отмора.

Новият парти сезон ще започва с вълшебното шоу The Game of Thrones, въодушевено от един от най-успешните сериали в историята на малкия екран. Гостите ги чакат доста изненади през трите вечери, а партитата ще бъдат незабравими.

На 12 септември (четвъртък) ще има DJ парти и афтър парти с Тони Стораро, на 13 септември (петък) гостите ще бъдат забавлявани от Емануела, а на 14 септември (събота) купонът ще е в ръцете на резидънт диджеите Maxy и Spirit.

Клубът, който не стопира да постанова нови трендове, открива сезона с изменена визия. Програмата през новия сезон на Megami Club-Hotel Marinela ще предложи незабравими тематични партита, чиито посетител звезди ще бъдат най-обичаните родни поп-фолк звезди и интернационалните реализатори.

В шоу програмата вземат участие балет Megami, Acrobatic Show Megami (земна и въздушна акробатика), Hula Hoop Show, единственото в България шоу на въздушен куб и други.

А грандиозните Mega Megami концерти ще не престават да впечатляват с невиждано до момента в България развлечение за всички сетива.

Източник: blitz.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg