Тази вечер бе големият финал на Hell’s Kitchen България. Филип

...
Тази вечер бе големият финал на Hell’s Kitchen България. Филип
Коментари Харесай

Ето Кой Е Големият Победител В „адската Кухня“

Тази вечер бе огромният край на Hell’s Kitchen България. Филип и Дани се превърнаха0 в шефовете на ресторанта и всеки от тях работи по свое авторско 4-степенно меню. Големият победител в първия сезон на предаването е Дани Спартак, който от през днешния ден е по-богат със 100 000 лв.. Също така подписа договор с ресторанта на началник Ангелов.

Двамата получиха задача от началник Ангелов да измислят свое авторско 4-степенно меню, което да се сервира на гостите на огромния край на надпреварата. Те одобриха задачата доста персонално и цяла вечер работиха над своите съвършени менюта за вечерта, без да подозират, че още на идната заран ги чака и последното предизвикателство на шефа. А то бе извънредно комплицирано. Филип и Дани посетиха един от заведенията за хранене на началник Виктор Ангелов, а там още веднъж трябваше да впечатляват с уменията си в кухнята не кого да е, а топ готвачите от ресторанта.

Преди вечерната резервация да започва, някои от някогашните участници се завърнаха в кухнята на Hell’s Kitchen България, само че не като посетители, а с цел да оказват помощ на двамата финалисти да издадат най-важната си вечеря по съвършен метод.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР