Тази вечер английският гранд посреща тима на Лестър в сблъсък

...
Тази вечер английският гранд посреща тима на Лестър в сблъсък
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул 1:0 Лестър, Жота бележи!

Тази вечер британският гранд посреща отбора на Лестър в конфликт от 24-ия кръг във Висшата лига. Двубоят на " Анфийлд " е с начален час 21.45 българско време и ще можете да го наблюдавате
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Матип, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Джоунс, Тиаго, Жота, Диас, Фирмино
Лестър: Шмайхел, Джъстин, Амарти, Ндиди, Томас, Олбрайтън, Дюсбъри-Хол, Сумаре, Мадисън, Лукман, Дака

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Ливърпул започва срещата в лудо движение и с готовност да стигне бързо до гол. Нападателите на " алените " обаче действаха прибързано и липсваше завършващото подаване. Лестър пръв сътвори рискова обстановка за гол, откакто в осмата минута Джеймс Мадисън излезе самичък против Алисон, само че ударът му от дребен ъгъл бе отразен ослепително от вратаря.
В 19-ата минута Трент Александър-Арнолд стигна до топка в наказателното поле, направи залъгващо придвижване и стреля мощно с левия крайник, само че Шмайхел мазета в корнер. В 34` Ливърпул откри резултата. Върджил ван Дайк засече центриране от корнер с глава, а ударът му бе избавен от Шмайхел. Диого Жота обаче направи добавка и се разписа - 1:0!

ПРЕДИ СРЕЩАТА:
Лестър е един от двата тима във Висшата лига, който съумя да победи Ливърпул през актуалната акция. " Лисиците " взеха най-малък триумф с 1:0 през декември, когато Мохамед Салах изпусна дузпа. Сега египтянинът се чака още веднъж да играе, откакто уговорките му с тима на Египет завършиха.
За този дуел обаче Юрген Клоп няма да може да употребява Садио Мане, който към момента не се е прибрал след спечелването на Купата на Африка. Германецът обаче има добър избор за офанзива, като с изключение на Салах в отбора са Диого Жота, Роберто Фирмино, а и новото попълнение Луис Диас.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР