Тази вече Интер изигра нов колеблив мач и избегна срама

...
Тази вече Интер изигра нов колеблив мач и избегна срама
Коментари Харесай

Марота с нов коментар за казусите около Лукаку и Шкриняр

Тази към този момент Интер изигра нов неуверен мач и избегна срама против Парма откакто победи с 2:1 с гол в добавеното време на Франческо Ачерби и се класира за 1/4-финалите в шампионата за Купата на Италия.

24 часа преди срещата “нерадзурите ” бяха сполетени от от неприятната вест, че един от най-хубавите им играчи - Ромелу Лукаку, още веднъж се е контузил. Белгиецът, който бе преотстъпен от британския Челси при започване на този сезон, е записал едвам 355 игрови минути поради съпътстващите го физически проблеми. Този път контузията е лека и се допуска, че футболистът ще може да се включи за мача от суперкупата на Италия против Милан.

Междувременно в Интер висят и неизвстни към бранителя Милан Шкриняр, чиито контракт изтича в края на сезона, само че “нерадзурите ” към момента не могат да се схванат със словака подновяването на договора му на “Сан Сиро ”

В навечерието на мача против Парма изпълнителният шеф на клуба от Милано - Бепе Марота, разяснява зародилата обстановка към двамата играчи.

“Случва се, Лукаку беше привикнал с положителните си мачове в предходния си престой. Тази година пътят му е пъстър от сложни обстановки и затова вярата ни е, че може да откри формата си още веднъж. Няма безусловно никакъв краен период за контракта на Шкринияр. Във футбола е динамично, някои неща ги повтаряме, не бих желал повече да приказвам и да разгласявам каквото и да е ”, съобщи Марота пред италианската медия Sportitalia.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР