Тази сутрин в болница в Пловдив е издъхнал 33-годишният спортист

...
Тази сутрин в болница в Пловдив е издъхнал 33-годишният спортист
Коментари Харесай

Почина простреляният 33-годишен бизнесмен Тути в Хасково

Тази заран в болница в Пловдив е умрял 33-годишният състезател и предприемач Тургай Сали, който в дребните часове на неделния ден бе простреляният пред дома си в кв. “Каменни ” в Хасково.

Припомняме, че тежкият случай стана малко след 1 часа след среднощ, когато са получени два сигнала за стрелбата на тел. 112. Единият е от другар на Тургай, който е бил с него пред дома му, а другият - от инцидентен жител.

Пострадалият е отведен в незабавното поделение на болничното заведение в Хасково, а по-късно е откаран в Пловдив, с цел да му създадат интервенция.

Преди да издъхне Сали е разпитан от криминалистите и е дал изложение на стрелеца. По думите му мъж с черни облекла и без маска го е прострелял с два патрона в седалището и е избягал от мястото на престъплението. 

Тургай Сали е търговец на хранителни добавки по фитнесите и спортните зали в Хасково. Няма досие в полицията.

Завършил е спортното учебно заведение в града с профил битка, а преди две-три години е бил доброволец към приюта за кучета в града. Тургай тренира ММА. Преди време е имал връзка с Мис Хасково и двамата са спортували дружно. Простреляният е прочут в града с прякора си Тути. Живее с родителите си, които имат шивашки бизнес.

Полицията работи по всички версии за закононарушението, в това число, че Тургай се е самопрострелял с противозаконен револвер.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР