Тази сутрин случаен гражданин на Благоевград, който се разхожда редовно

...
Тази сутрин случаен гражданин на Благоевград, който се разхожда редовно
Коментари Харесай

Намериха обесен изчезналия мъж от Благоевград

Тази заран инцидентен жител на Благоевград, който се разхожда постоянно в местността Ловен дом, се е натъкнал на ужасяваще панорама. На дърво е видял увиснало на въже тяло на човек, след което незабавно е позвънил на тел.112. Оказало се, че това е Петър Амов, който изчена на 11 май и околните му го оповестиха за национално търсене.

``
реклама

„ Да, за жалост, това е тялото на Петър Иванов Амов, удостовери за Агенция " Монитор “ старши комисар Николай Хаджиев, шеф на ОДП-Благоевград. Според сътрудниците, доказано и от медиците, тялото от много дни е висяло на въжето в гъстата гориста околност над града и по тази причина до момента не е било видяно. “

Припомняме, че за последно Амов е бил забелязан от свои родственици към обяд на 11 май на комерсиалната улица „ Тодор Александров “, зад някогашния ГУМ и днешно „ Ларго “ в центъра на Благоевград. Там наоколо се намира антикварна книжарница и Пепи съвсем всеки ден се отбивал при своя другар антиквар, като играели с часове табла.

Петър Амов е наследник на известния в града професор по физика от Югозападния университет „ Неофит Рилски “ Иван Амов. Средното си обучение Петър получава в Езиковата гимназия „ Людмил Стоянов “. След това приключва бакалавърска степен в първия випуск на Американския университет в България. После с младото си семейство отпътуват за Торонто, Канада, където обитава 10 години. Завръща се самичък в България през 2011 година и още веднъж се открива в родния си град Благоевград. Първоначално стартира работа като хоноруван учител по британски език в Техническия факултет на Югозападния университет, само че се отхвърля заради заболяване. Съпругата и щерка му - Марина и Ивета, остават в Канада. 

„ Пепи е разведен с жена си, само че това не го промени по този начин, както стана след гибелта на баща му през януари тази година ", споделя с болежка неговият връстник и другар от ученическите години Димитър Кочев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР