Тази сутрин ни е трудно. Ние сме дълбоко натъжени да

...
Тази сутрин ни е трудно. Ние сме дълбоко натъжени да
Коментари Харесай

Красива актриса излъга, че е починала и предизвика шок

" Тази заран ни е мъчно. Ние сме надълбоко натъжени да ви съобщим, че загубихме нашата обичана Пунам от рак на шийката на матката. Всяка жива форма, която в миналото е влизала в контакт с нея, е била посрещната с чиста обич и добрина “, гласи изказване, оповестено в формалния профил на боливудския модел и актриса Пунам Панди в Инстаграм.

Съдейки по мненията, мнозина бяха отвратени от новината. " Умряла? Надявам се това да е подправен или занимателен пост ", " Дано не е някакъв маркетингов трик, тъй като е блудкав, само че в случай че е истина, почивай в мир ", написаха нейни почитатели.

Оказва се, че 32-годишната актриса е фалшифицирала личната си гибел, с цел да " увеличи осведомеността за рака на шийката на матката “. След като шокира и обърка почитателите, индийката призна, че новината е подправена, само че го е направила преднамерено. Пунам пусна видео в Instagram и разкри, че зад хода ѝ стои положително желание:

" Съжалявам, че ви предизвиках болежка. Моето желание? Да шокира всички. Какво съставлява ракът на маточната шийка. Да, фалшифицирах гибелта си. Крайно е, знам, само че в този момент внезапно всички приказваме за тази ужасна болест “ написа Пунам и показа дълъг текст за заплахите от тази форма на рак.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР