Тази сутрин испанската полиция извърши няколко ареста на бивши и

...
Тази сутрин испанската полиция извърши няколко ареста на бивши и
Коментари Харесай

Скандал в Испания! Масови арести заради черно тото

Тази заран испанската полиция извърши няколко ареста на някогашни и сегашни футболисти от Примера и Сегунда дивисион като част от акция за битка с незаконни залози и пране на пари. В арестите са попаднали футболисти на Валядолид, Депортиво (Ла Коруня) и евентуално на Хетафе. Отделно са претърсени офисите на отбора на Уеска. Като водачи на проведената незаконна мрежа са посочени президентът на Уеска Агустин Ласаоса, основният доктор на клуба Хуан Карлос Галиндо и някогашният бранител на Реал Мадрид Раул Браво, който преди време приключи кариерата си.

Задържани са играчите Борха Фернандес от Валядолид, Иниго Лопес от Ла Коруня и някогашният нападател и младеж на Реал Мадрид Карлос Аранда, който също към този момент не играе. Появи се информация за арест и на Самуел Саис от Хетафе, който е преотстъпен от Лийдс. Cadena COPE обаче твърди, че Саис не е арестуван, а само е разпитван.

Все още няма публична информация от прокуратурата, само че съгласно медиите става дума за следствие на осъществени противозаконни действия през сезон 2016/17 и 2017/18 година

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР