Тази сутрин бе последният ефир на Антон Хекимян като водещ

...
Тази сутрин бе последният ефир на Антон Хекимян като водещ
Коментари Харесай

Хекимян напусна Сутрешния блок на БТВ просълзен - slava.bg

Тази заран бе последният ефир на Антон Хекимян като водещ на предаването "Тази заран " и той напусна ефира с със сълзи на очи и прочувствена тирада. Скъпи фенове, това е един доста специфичен миг за мен. Седем години вървяхме дружно по този път и за мен всеки миг е скъп. Аз имам вяра, че нищо не стартира и свършва с един човек, а за публицистиката това важи с още по-голяма мощ. През всички тези години се научих, че най-важното нещо е да бъдем признателни. Най-голямата мощ е да кажем благодаря. Затова в идващите минути ще кажа благодаря, първо - на вас, феновете. За вашата поддръжка, ангажираност, сигнали, справедливи рецензии, за всичко, което сте ми дали в ролята ми на кореспондент и водещ. ", сподели Хекимян.

И още:

"Моята връзка с bTV не е единствено в годините ми като водещ на "Тази заран ". Стартът ми в малкия екран - още като стажант стартира в утринния блок на bTV преди 17 години... Телевизията е комплициран организъм - виждате едно лице на екран, само че има доста хора, които дишат с този развой и са част от всичко, което гледате и научавате. Не мога да изброя имената на всички сътрудници, и на тези тук зад камерите, и горе в апаратната, в нюзрума и монтажните, само че в действителност те са лицето на това предаване, а не аз. Защото дружно сътворяваме и дружно живеем тази работа. Така ще бъде и отсега нататък! "

От понеделник утринният блок а bTV ще започва в 6 часа с новите водещи Биляна Гавазова и Златимир Йочев.

Последният ефир на водещия бе извънредно прочувствен миг освен за него, само че и за сътрудниците му. "За първи път си разрешавам да си насълзя очите ", сподели Хекимян в ефира, до момента в който сътрудниците му от утринния блок се появиха на назад във времето с маски, с цел да му пожелаят на добър час. Същевременно той изясни, че не се разделя с екрана, защото ще води част от предизборните студиа, както и изборния ден на 4 април. "Важното е да помним едно - "Където и да отидеш, отиди с цялото си сърце. " Аз оставам тук с цялото си сърце! И нещо, което съм си мислил през всичките тези години, след толкоз ранни утрини - повярвайте ми, всеки един изгрев си коства! ", с тези думи Антон Хекимян приключи последното си предаване като водещ. Колегите му от малкия екран му подариха икона на Св. Йоан Рилски Чудотворец, а Деси Стоянова и Александър Кадиев му връчиха особено направена за него статуетка камера. В края на предходната година бе оповестено, че Хекимян е определен от новия изпълнителен шеф на bTV Media Group за шеф на "Новини, настоящи излъчвания и спорт ", заемайки мястото на Венелин Петков.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР