Тази статия е само за информационни цели и не замества

...
Тази статия е само за информационни цели и не замества
Коментари Харесай

Експерт: Симптоми на рак на пикочния мехур, признаци, които никога не трябва да пренебрегвате

Тази публикация е единствено за осведомителни цели и не замества професионален медицински съвет, диагноза или лекуване. Свържете се с дипломиран медицински експерт, преди да се занимавате с каквато и да е физическа интензивност или да вършиме каквито и да било промени в диетата, медикаментите или метода си на живот.

Ракът на пикочния мехур постоянно се назовава „ забравеният рак “ – само че не би трябвало да бъде. Заболяването е петият най-често срещан рак в Канада и един от най-често диагностицираните измежду мъжете.

Според Канадското общество за битка с рака се пресмята, че през 2023 година 13 400 канадци са били диагностицирани с рак на пикочния мехур, 2600 от които биха умрели от заболяването.

Тъй като предупредителните признаци за рак на пикочния мехур постоянно се бъркат с други здравословни положения като инфекции на пикочните пътища и бъбреците, ранното разкриване може да не е толкоз ясно, колкото други болести. Какви са признаците и признаците на рак на пикочния мехур и какви са рисковите факт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР