Тази среща и разговори показаха, че партиите гледат към следващите

...
Тази среща и разговори показаха, че партиите гледат към следващите
Коментари Харесай

Калин Вельов за срещата на лидерите: Не е изключено да се образува една събирателна точка в посока анти президентска република

" Тази среща и диалози демонстрираха, че партиите гледат към идващите избори, да не кажа по-следващите ". Това съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " музикантът Калин Вельов.

" Тези партии съставляват повече от 1 милион гласоподаватели. Това, което виждам, е, че ще си направи всяка от тях деликатно изследване измежду управлението и електората си какви са настроенията за един възможен сходен експертен кабинет. Може и електоратът на тези партии да е доста раздразнителен от хаоса, в който живеем в последните две години и компромиса да влезем в едни ясни потоци. Днес Нинова означи един миг - че след толкоз служебни кабинети в действителност стартира да става доста мощно президентското ръководство. Така че не е изключено да имаме една събирателна точка в посока анти президентска република. Тази група ще бъде групата на партиите, които желаят да беседват. Аз мисля, че е добра крачка. Но е късно либе за китка на това разпределяне на картите. За идващите избори обаче могат да се придвижат нещата. Такива лидерски срещи на управленията на партиите би трябвало да се случват на ежеседмична и ежемесечна база, изключително в такива сложни моменти. Не разбирам нежеланието на Политическа партия и Демократична България да беседват ", разяснява още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР