Тази ситуация, в която трудно се постигат политически мнозинства, ще

...
Тази ситуация, в която трудно се постигат политически мнозинства, ще
Коментари Харесай

Миков: За мен е ясно кой ще е първи, кой втори. Но първият няма да направи правителство

" Тази обстановка, в която мъчно се реализират политически болшинства, ще продължи. Защото надпреварата е независимо. От това идват всички проблеми. Като не могат да се схванат, отиваме отново на избори. Нищо съдбовно не се случва – има длъжностен кабинет ".

Това сподели някогашният водач на и някогашен вътрешен министър Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно.

Той отхвърли да даде прогноза какво ще се случи след изборите.

„ Може би ще има обединяване в дясно “, добави Миков.

„ За мен е ясно кой ще е първи, кой втори. Но първият няма да има опция и гласове да направи държавно управление. Трябва да има младоженка с някакъв чеиз.

Големият проблем е с рецесията на доверие “, съобщи от своя страна някогашният екоминистър Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и – Ревизоро.

На него не му е прелестно, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е дал ход обратно. „ Когато хората са ти дали своят вот доверие и си първа политическа мощ не би трябвало да даваш мандата на различен “, безапелационен бе той.

Според някогашният енергиен министър Мирослав Севлиевски въпросът е какво ще бъде, а не към кого. „ Това, което се случваше дотук, не ме прави огромен оптимист. Старото няма да стане елементарно от стола “, сподели той. Според Миков казусът е, че все по-малко хора отиват да гласоподават. Попитан дали ще е проблем, в случай че и се обединят, той сподели, че това ще подразни гласоподавателите.

Севлиевски съобщи, че би трябвало да се намерят тези линии, които ще ни обединят. „ Важно е какво отношение ще имат партиите към значими тематики и въпроси. Ако има разсъдък, ще има и доверие. Ако намерят рационални тематики, ще намерят и доверие “, сподели той.

И добави: „ Големият разлом е, че се плъзнахме по фасадната политика и по тази причина нямаме резултати “.

Миков счита, че разделянето е поради доверието в системата, обвързвано със социално-икономическото неравенството. Ревизоро счита, че в този момент партиите ще опаковат в хубава хартия предложенията си.

„ За мен казусът е кой какъв брой ще излъже на тези избори. Какво ще обещае и какво ще извърши по-късно “, сподели той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР